علی هاشمی طاهری در ارتباط تلفنی با برنامه رادیویی صبح سیلک با اشاره به بازدید هفته گذشته خود از دو پروژه شهری (علامه فیض کاشانی، بازآفرینی مرکز محله درب باغ) که با همراهی شهردار صورت گرفت، عنوان کرد: با وجود در نظر گرفتن پروژه علامه فیض کاشانی به عنوان پیادهراه، اما به دلیل ناخشنودیهایی قرار شد که از طرف میدان حسنآباد به طرف خیابان شهیدان اسلامیتبار راه ورودی وجود داشته باشد.
وی اقدامات انجامشده در این پروژه را خوب و ارزنده ارزیابی کرد و گفت: در محوطه مقابل مقبره علامه فیض فضای بزرگی قرار داشت که سالها به حال خود رها شده بود که انصافا در این پروژه استفاده بسیار خوبی از آن صورت گرفت و با بازدیدی که انجام شد مشاهده کردیم کارهای خوب و زیبایی انجام گرفته که قابل تقدیر است.
عضو شورای اسلامی شهر، با طرح بحث نارضایتی برخی از مغازهداران محدوده پروژه بیان کرد:خیابان و مسیری از پشت مقبره آیتالله غروی به مدرسه شهیدان ستوده اجرا میشود که بودجه آن هم در شورا به تصویب رسیده و با این کار این نارضایتیها میتواند برطرف شود.
هاشمی طاهری با اذعان به اینکه تا کنون قبرستان فیض و به خصوص مقبره علامه ملامحسن فیض کاشانی(ره) مهجور نگه داشته شده گفت:دیوارهسازی، آبنما در محوطه، آلاچیق، مبلمان و فضای سبز و…از جمله اقداماتی بوده که در این مکان صورت گرفته است.
وی در ادامه به پروژه احیا و بازآفرینی مرکز محله درب باغ اشاره کرد و افزود: وضعیت قبلی محوطه این مکان جزو بافت تاریخی نیز نابسامان و تبدیل به ویرانه شده بود اما الآن محوطه زیبایی درست شده که شایسته قدردانی است.
هاشمی طاهری با بیان اینکه شهر متعلق به آحاد شهروندان است تأکید کرد: شهرداریها خودگردان شدهاند و اگر بخواهند خدمتی ارائه کنند بدون پشتوانه مردم نمیتوانند بنابراین مردم باید با پرداخت عوارض قانونی خود به کمک شهرداری بیایند.
وی با اشاره به اینکه اختلاف سلیقه در اداره شهر امری طبیعی است و بدون آن حرکتی صورت نمیگیرد تصریح کرد: هم شهردار هم شورا دلشان برای شهر میسوزد گاهی اوقات اختلافی هم پیش میآید ولی این اختلاف باعث نمیشود که ضربهای به شهر وارد آید.
وی افزود: اگر شورا یا شهردار نظری خلاف یکدیگر میدهند همه در راستای خدمت به شهر است و به مفهوم مچگیری نیست.
گفتوگوی کامل را در فایل صوتی زیر بشنوید.