حسین صدقی در گفتوگو با برنامه صبح سیلک تصویرسازی سه بعدی را هنری نوپا در کشور دانست و تصریح کرد: کاشان جزو شهرهای پیشتاز کشور در برگزاری این رویداد تخصصی است که موفق شد توجه هنرمندان و هنردوستان ۲۴ استان کشور را به خود جلب کند و با داوری ۲۶ اثر در مرحله نهایی از طریق وبینار، در نهایت ۴ اثر برگزیده را برای تجلیل در اختتامیه انتخاب کند.
وی افزود: در برنامه اختتامیه این رویداد قرار است یکی از آثار فاخر در بخشی از دیوارهای شهر به نمایش عمومی دربیاید و بابی را برای شناخته شدن این هنر به علاقهمندان باز کند.
صدقی آثار ارسالشده به جشنوارههای فرهنگی-هنری را به مثابه بانک اطلاعاتی برای مدیران اجرایی قلمداد و اذعان کرد: داشتن منبع آرشیوی از فعالیتهای فرهنگی-هنری گذشته و حال، علاوه بر صرفهجویی در منابع مادی و معنوی، میتواند ما را از آزمون و خطای مجدد طرحها و برنامههای فرهنگی بینیاز کند.
این پژوهشگر و نویسنده، کاشان را پایتخت بسیاری از هنرهای دستی خواند و یادآور شد: تنها در هنر نساجی سنتی با استفاده از دستگاه شعربافی در گذشته ۴۰ نوع پارچه تولید میشد و پارچه مخمل برای اولین بار از کاشان به دیگر شهرهای جهان راه یافت.