محمدمسعود چایچی در گفتگو با برنامه صبح سیلک احداث پیادهراه علامه فیض کاشانی به عنوان پروژهای ترافیکی، تفریحی و گردشگری به همراه بهسازی مقابر علمای مدفون در این محدوده با صرف اعتباری بالغ بر ۴۵ میلیارد ریال را یادآور شد و تصریح کرد: مسیر میدان شهید کاظم زاده قصاب به سمت حسن آباد به عنوان جایگزین این پروژه بوده است و باتوجه به پیگیریهای مردمی در صورت تصویب کمیسیون ماده ۵ اجرای دیگر راههای جایگزین عملیاتی میشود.
وی زمین چمن مصنوعی حسنآباد با اعتبار ۱۰ میلیارد ریالی را آماده بهرهبرداری دانست و عنوان کرد: پارک لتحر نیز با اعتباری بالغ بر ۵ میلیارد ریال در هفتههای آتی به بهرهبرداری میرسد و در صورت همکاری اهالی قابلیت گسترش فیزیکی در آینده را دارد.
چایچی با اشاره به ادامه عملیات احداث پارک در مقابل زیارت لتحر، خاطرنشان کرد: آزادسازیهای بلوار زیارت هم در مراحل پایانی قرار دارد و امید است بنا به خواستههای اهالی، این بلوار به بلوار حضرت قائم(عج) اتصال پیدا کند.
مدیر منطقه سه شهرداری بهسازی و ایجاد بوستان در محدوده مسجد محمدیان خیابان رسالت را از دیگر پروژههای قابل بهرهبرداری در روزهای آینده برشمرد و تبیین کرد: خانه فرهنگ کوی حسینپور هم برای مقاصد فرهنگی-آموزشی با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال در بهمن ماه افتتاح میشود.
به گفته چایچی احداث ساختمان اداری منطقه سه شهرداری با اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال و احداث ساختمان پلیس مبارزه با مواد مخدر با صرف اعتباری بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال از دیگر پروژههای عمرانی در سطح این منطقه است.
وی اتمام آزادسازیهای فاز نخست کوچه شهید تشکری در خیابان آیتالله سعیدی (خیابان نطنز) را یادآور شد و تصریح کرد: این پروژه آزادسازی به همراه اجرای آسفالت آن در هفته آینده تردد خودروها را در این محله پرجمعیت تسهیل میکند.
چایچی اجرای آسفالت مکانیزه بلوار سردار شهید واجدی را از دیگر پروژههای خاتمهیافته منطقه سه شهرداری معرفی و اذعان کرد: احداث فازدوم پارک شهرک ۲۲ بهمن با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال در حال انجام است.
وی با اشاره به اجرای حدود ۱۳۵ هزار مترمربع آسفالت با تناژ ۱۶ هزار تنی در سطح معابر منطقه سه در سال جاری گفت: تا پایان سال جاری نیز اجرای ۷۰ هزار مترمربع آسفالتریزی در دستور کار شهرداری این منطقه قرار دارد که جمع کل اعتبار آن به حدود ۱۵۰ میلیارد ریال ارتقا پیدا خواهد کرد.
مدیر منطقه سه شهرداری منابع درآمدی این منطقه را در برابر هزینه پروژههای عمرانی ناچیز خواند و تبیین کرد: در سال جاری این منطقه کمتر از یک میلیارد تومان عوارض نوسازی وصول کرده و میزان دریافتی عوارض صنفی آن هم کمتر از ۳۰۰ میلیون تومان بوده است.