مجتبی رموزی در ارتباط تلفنی با برنامه صبحسیلک دامنه خدمات کاشان کارت را گسترده خواند و مدعی شد: در این طرح زیرساختی علاوه بر امکان تعریف خدمات پرداختهای اعتباری، شهروندان میتوانند در بیش از ۴ هزار فروشگاه در سطح کشور خرید انجام دهند.
وی افزود: این پروژه در حوزههای پرداخت اقساطی، تسهیلات خرید و دیگر خدمات برای افراد شاغل در سازمانها، ادارهها و کارخانهها نیز تعریف شده و میتواند کمک حال اقتصاد خانوادهها باشد.
رموزی کاشان را پیشگام در اجرای طرحهای هوشمندسازی پرداختهای نقدی در کشور مطرح کرد و گفت: زیرساختهای پروژه کاشانکارت از سال ۹۵ در کاشان فراهم شده بود، در حالیکه اکنون بسیاری از شهرها همزمان با شیوع کرونا برای ارائه خدمات پرداخت شهروندی از طریق کیف پول الکترونیک و دیگر طرحها اقدام کردهاند.
وی بنا به تحقیقات انجامشده ناوگان حمل و نقل عمومی شهرها را از اماکن عمومی مستعد شیوع و گسترش بالای ویروس کرونا خطاب کرد و یادآور شد: علاوه بر رعایت اصول حفاظت فردی در این فضاها، شهروندان نباید از پول نقد در تاکسیها به عنوان عامل انتشار این ویروس استفاده کنند.
مدیر پروژه کاشانکارت در پایان درخواست کرد: در شرایط فعلی از رسانهها، کنشگران و فعالان اجتماعی میخواهیم برای حفظ سلامتی شهروندان و جلوگیری از شیوع کرونا باتوجه به آلودگی پول نقد، به ترویج استفاده از کاشانکارت بپردازند.